میرزا کدو
میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادنجان از کدو برای طبخ ان استفاده می شود.
مواد لازم
- کدو سبز500 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- سیر 1 بوته
- روغن
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- نمک
- فلفل
آشپزی ایرانی

میرزا کدو
طرز تهیه
ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میکنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف میریزیم.
تخممرغها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ میکنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخممرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه میکنیم.
آشپزی ایرانی
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0